εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών adobe

Εγκατάσταση εφαρμογών office-2013

Εγκατάσταση εφαρμογών asampoo

Εγκατάσταση εφαρμογών colin-mc-rae

Εγκατάσταση εφαρμογών daemon-tools

Εγκατάσταση εφαρμογών nero

Εγκατάσταση εφαρμογών corel

Εγκατάσταση εφαρμογών aurora

Εγκατάσταση εφαρμογών virtualdj

Εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών amazon

Εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών revo

Εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών winamp

Εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών

εγκατάσταση όλων των εφαρμογής στα μέτρα σας και στις ανάγκες σας. Για να μη σας λείπει τίποτα, για να έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εργασία, ακόμα και για να βάλετε στον υπολογιστή σας τη διασκέδαση, ελάτε σε μας. Δε μας λείπει τίποτα, διαθέτουμε μια ατελείωτη ποικιλία προγραμμάτων, που ξεκινάει από τα βασικά, όπως η σουίτα γραφείου και καταλήγει στην πιο απίθανη εφαρμογή που θα τύχει να ζητήσετε. Όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε (και αυτό είναι πολύ σημαντικό) είναι κατάλληλες και κατασκευασμένες ειδικά, για τα ανάλογα λειτουργικά, ώστε να εκτελούνται σε άμεσο χρόνο και χωρίς να χρειάζεται από το λειτουργικό να κάνει καμία προσομοίωση. Αυτό είναι σημαντικό γιατί αποκλείει αστάθειες και καθυστερήσεις. Μια εξ ίσου σημαντική λεπτομέρεια, είναι η έκδοση (version) που επιλέγουμε προς εγκατάσταση και η οποία πάντα είναι η τελευταία και συνοδεύεται από τα τελευταία frameworks, γιατί μόνο έτσι επιτυγχάνεται η τέλεια συμβατότητα και εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία της πλατφόρμας και των εφαρμογών. Μια ευχάριστη έκπληξη θα είναι για σας οι λύσεις που σας έχουμε, αλλά ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, οι χρεώσεις μας!!! Επικοινωνήστε μαζί μας ή πάρτε μας τηλέφωνο 697.070.5839 αν πρόκειται κάτι επείγον, και θα καταλάβετε.

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πιο πλήρη ενημέρωση γύρω από το θέμα του υπολογιστή σας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το λειτουργικό και τις εφαρμογές, αλλά και για όποιο άλλο πρόβλημα τυχών έχετε ή καλέστε μας 697.070.5839 αν πρόκειται κάτι επείγον. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Εγκατάσταση εφαρμογών RedRoundedButton Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τον νέο υπολογιστή σας, από όπου και αν τον έχετε αγοράσει, καθώς και τα τυχών περιφερειακά του, (εκτυπωτή, scanner, ηχοσύστημα, web camera κλπ), να σας κάνουμε την πρώτη σύνδεση (ασύρματη ή ενσύρματη) και την παραμετροποίηση στο Internet, αλλά και να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση του υπολογιστή και στη λειτουργία των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν και με τα οποία θέλετε να εργαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση, καλέστε μας στο 697.070.5839 αν πρόκειται για κάτι επείγον, ή πατήστε το κουμπί αριστερά να μεταβείτε στη σελίδα μας ‘αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση’, για περισσότερη ενημέρωση.
Εγκατάσταση εφαρμογών shadow4

Εγκατάσταση εφαρμογών

Εγκατάσταση εφαρμογών