Εγκατάσταση λειτουργικού

εγκατάσταση λειτουργικού WINDOWS-8,1

εγκατάσταση λειτουργικού WINDOWS-7

εγκατάσταση λειτουργικού WINDOWS-10

Τι είναι το λειτουργικό

Το λειτουργικό σύστημα είναι το πλέον σημαντικό πράγμα για έναν υπολογιστή. Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στο υλικό και τις εφαρμογές. Έχει άμεση επαφή με τα ζωτικά σημεία της συσκευής μας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί, οποιοδήποτε λειτουργικό, σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Αυτή η έννοια λοιπόν της συμβατότητας τα λέει όλα από μόνη της.

Ένα θέμα πολύ σοβαρό λοιπόν είναι η επιλογή του λειτουργικού συστήματος, σε σχέση με το μηχάνημα στο οποίο θα εγκατασταθεί. Το φαινόμενο, παλαιότερα μηχανήματα να μην μπορούν να δεχθούν νεώτερα λειτουργικά, σε κάποιες περιπτώσεις είναι αξεπέραστο εμπόδιο και οδηγεί μοιραία στην αντικατάσταση του ίδιου του μηχανήματος.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα λειτουργικά είναι όπως είπαμε οι πλατφόρμες, επάνω στις οποίες πατάνε οι εφαρμογές. Όταν ένα λειτουργικό εγκαταληφθεί από τον κατασκευαστή του, εκτός από το γεγονός ότι είναι εκτεθειμένο στις επιθέσεις διαφόρων ιών, αφού δεν κλείνει κανείς πλέον τα κενά ασφαλείας του, προστίθεται και το πρόβλημα των εφαρμογών οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους παύουν να ενημερώνονται για τις συγκεκριμένες εκδόσεις και σιγά σιγά καθίστανται ανενεργές. 

Αν κάποιος σήμερα διαθέτει κάποια έκδοση των Windows XP για παράδειγμα και ο υπολογιστής του δεν έχει δυνατότητα να δεχθεί μια νεότερη έκδοση, είναι βέβαιο ότι θα αναγκαστεί να τον στείλει για ανακύκλωση! Σε πολλές περιπτώσεις όμως είναι δυνατόν να επέμβουμε στον υπολογιστή αναβαθμίζοντας κάποια στοιχεία του υλικού του και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να αποφύγουμε την αντικατάσταση, σώζοντας την συσκευή. Μεταβείτε στη σελίδα ‘Εγκατάσταση Windows

Όποιο πρόβλημα και να έχει παρουσιάσει ο υπολογιστής σας, φέρτε τον σε μας. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, για εσάς και τη συσκευή σας. Εγκαθιστούμε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα θέλετε, όπως όλες τις εκδόσεις των Windows, όλες της εκδόσεις Linux, αλλά και Mac OS

Παρακάτω περιγράφουμε τις φάσεις που ακολουθούμε για μια σωστή εγκατάσταση, ώστε να πετύχουμε αυτό που λέγεται ‘ολοκληρωμένη εμπειρία χρήστη

Formar Δίσκου

Εγκατάσταση λειτουργικού Format Δίσκου format

Format Δίσκου

Η πρώτη και κύρια διαδικασία που απαιτείται προκειμένου να πετύχουμε μια καθαρή εγκατάσταση, απαλλαγμένη από προβλήματα του παρελθόντος και αποκοπή του νέου συστήματος από οτιδήποτε προηγούμενο, είναι το Format. Αν δεν γίνει αυτή η πλήρης διαγραφή και διαμόρφωση του δίσκου, για να δεχθεί το καινούργιο λειτουργικό, τότε η όλη διαδικασία δεν θα έχει νόημα. Εμείς αυτό το θεωρούμε αυτονόητο και ποτέ δεν έχουμε ακολουθήσει την οδό της επαν εγκατάστασης, προκειμένου να κερδίσουμε κάποιο χρόνο ή να κάνουμε τη διαδικασία, πιο εύκολη. Άλλοι το κάνουν!!!

Εγκατάσταση λειτουργικού

εγκατάσταση λειτουργικού operating

εγκατάσταση λειτουργικού

Η κύρια φάση μετά το Format, είναι η εγκατάσταση του βασικού λειτουργικού συστήματος, του οποίου την επιλογή θα έχουμε κάνει σε συνεννόηση μαζί σας. Είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι να σας εξηγήσουμε μετά από τον έλεγχο του υπολογιστή, ποιο λειτουργικό πρέπει να προτιμήσετε και για ποιο λόγο. Διαθέτουμε όλων των ειδών τα λειτουργικά συστήματα, γνήσια ώστε να ενημερώνονται από τον κατασκευαστή και μετά την τοποθέτηση του συστήματος και του service pac, λαμβάνουμε και όλες τις απαραίτητες μέχρι εκείνη τη στιγμή ενημερώσεις, ώστε το σύστημά σας να λειτουργεί άψογα.

Εγκατάσταση εφαρμογών

εγκατάσταση λειτουργικού aplication

εγκατάσταση λειτουργικού

Η τρίτη φάση της εγκατάστασης λειτουργικού, είναι αυτή της εγκατάστασης και παραμετροποίησης των βασικών εφαρμογών. Δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε τον υπολογιστή σας με εγκατεστημένο μόνο το λειτουργικό, γιατί είναι πρακτικά άχρηστος, αφού για ό,τι και να θέλουμε να κάνουμε αυτό θα αφορά πάντα κάποια εφαρμογή. Η σουίτα γραφείου βέβαια είναι το βασικότερο, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε κι άλλα προγράμματα, όπως σχεδιαστικά, εγγραφής κ.α. Εννοείται πως παραμετροποιούμε και όλο το σύστημα στα μέτρα σας!

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πιο πλήρη ενημέρωση γύρω από το θέμα του υπολογιστή σας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το λειτουργικό και τις εφαρμογές, αλλά και για όποιο άλλο πρόβλημα τυχών έχετε ή καλέστε μας 697.070.5839 αν είναι κάτι επείγον. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

Εγκατάσταση λειτουργικού RedRoundedButton Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τον νέο υπολογιστή σας, από όπου και αν τον έχετε αγοράσει, καθώς και τα τυχών περιφερειακά του, (εκτυπωτή, scanner, ηχοσύστημα, web camera κλπ), να σας κάνουμε την πρώτη σύνδεση (ασύρματη ή ενσύρματη) και την παραμετροποίηση στο Internet, αλλά και να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση του υπολογιστή και στη λειτουργία των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν και με τα οποία θέλετε να εργαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση, καλέστε μας στο 697.070.5839 αν είναι κάτι επείγον, ή πατήστε το κουμπί αριστερά να μεταβείτε στη σελίδα μας ‘αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση’, για περισσότερη ενημέρωση.
Εγκατάσταση λειτουργικού shadow4

Εγκατάσταση λειτουργικού

Εγκατάσταση λειτουργικού