εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα

Εγκατάσταση Windows

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα  Όπως και να θέλει να το δεi κανείς, η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν φαίνεται να αλλάζει. Αυτό βέβαια ισχύει για το άμεσο μέλλον. Η Microsoft είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Τα συστήματα Windows, θα είναι για πολλά πολλά χρόνια το λειτουργικό που θα συναντάμε στο 95% των υπολογιστών παγκοσμίως!!

Ναι αυτή είναι η αλήθεια, στους 100 υπολογιστές που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, οι 95 είναι σχεδιασμένοι και έχουν και τις περισσότερες φορές, προ εγκατεστημένη κάποια έκδοση των Windows. Εμείς που ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την επισκευή των υπολογιστών σας και με τις εγκαταστάσεις λειτουργικών συστημάτων, έχουμε εμβαθύνει τη σκέψη αλλά και τις γνώσεις μας, και μπορούμε με βεβαιότητα να σας εγγυηθούμε πως δεν υπάρχει κάτι που να μην το γνωρίζουμε και κάτι που να μην το διαθέτουμε.

Μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα που αφορούν τον υπολογιστή και το λειτουργικό του. Φυσικά, με υπεύθυνο τρόπο να σας παράσχουμε και να σας εγκαταστήσουμε όποια έκδοση των windows προτιμάτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε, ποια έκδοση είναι κατάλληλη, για τη δική σας περίπτωση. Είναι γνωστό ότι οι παλαιότερες εκδόσεις των windows είχαν κάποια προβλήματα σε σχέση κυρίως με τα συστήματα Mac. Τα mac παρουσιάζονταν πιο σταθερά και πιο γρήγορα.

Οι νέες εκδόσεις των windows όμως (και όταν λέμε νέες εννοούμε από το 2009 και ύστερα, όπου είχαμε την έλευση των windows7) δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. Tα συστήματα 7 – 8 – 8,1 και 10, συναγωνίζονται όλες τις άλλες πλατφόρμες ισάξια. Επί πλέον τα windows έχουν το προνόμιο της συμβατότητας και με το υλικό αλλά και με τις εφαρμογές. Αυτό γιατί, όλοι οι κατασκευαστές που διαθέτουν είτε υλικό ή προγράμματα/εφαρμογές, το πρώτο τους μέλημα είναι η συμβατότητα με τα windows, που είναι άλλωστε και ο μεγαλύτερος πελάτης.  εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα

Εγκατάσταση Windows 7

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα WINDOWS-7Αυτό το σύστημα έφερε πραγματικά την επανάσταση στο χώρο των λειτουργικών. Ταυτόχρονα πέτυχε την αποκατάσταση του ονόματος της microsoft, στο συγκεκριμένο χώρο. Η τιμή της microsof είχε τρωθεί σοβαρά, μετά από την παταγώδη αποτυχία των Windows Vista. Τα Vista το μόνο που κατάφεραν ήταν να εξαντλήσουν την υπομονή ακόμα και του πιο υπομονετικού χρήστη. Η κυκλοφορία τους ήταν μια βιαστική επιλογή, ώστε να αλλάξει η παλιομοδίτικη εμφάνιση των XP. Όμως οι αλλαγές που έγιναν περιορίστηκαν μόνο στο κέλυφος.

Ο πυρήνας δεν< ξαναγράφτηκε, αλλά τροποποιήθηκε μόνο, και σαν αποτέλεσμα είχαμε αυτή την τραγωδία των Vista. Το 7 άλλαξε τα πάντα, αποδείχτηκε σταθερό, γρήγορο, με πολλές ευκολίες. Μεγάλα του πλεονεκτήματα, η συμβατότητα στην οθόνη αφής, με εύκολη δικτύωση για διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ των χρηστών και πολλά άλλα. Κύρια απόδειξη της αξιοπιστίας του είναι ότι, παρά τις σειρήνες της microsoft και τις δωρεάν προσφορές για αναβάθμιση, πάρα πολύς κόσμος δεν τα αλλάζει και συνεχίζει να εργάζεται με αυτά. Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για το επόμενο λειτουργικό σας. Διαθέτουμε όλες τις εκδόσεις είτε των Windows 7 ή οποιασδήποτε νεώτερης έκδοσης επιθυμείτε... Επικοινωνία εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα

Εγκατάσταση Windows 8,1

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα WINDOWS-8,1Η μετεξέλιξη του 7, που όμως δεν έπεισε από την αρχή λόγω του προκατόχου του. 8, το οποίο είναι ήδη νεκρό. Η Microsoft σταμάτησε να το ενημερώνει, απενεργοποιώντας το ουσιαστικά. Γενικά το 8,1 είναι ένα πολύ πετυχημένο λειτουργικό και αυτό με την ίδια σταθερότητα του 7, που καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι ότι για να κάνουμε την ίδια δουλειά πολλές φορές χρειάζεται να κάνουμε περισσότερες κινήσεις.

Το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι δεν διαθέτει το χαρακτηριστικό πλήκτρο των Windows, στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Αυτό άνοιγε το menu γρήγορης εκκίνησης και την εφαρμογή ‘όλα τα προγράμματα’. Η λειτουργία του είναι κάπως διαφορετική, αφού το νέο πλήκτρο ανοίγει τα πολύχρωμα πλακάκια της έναρξης, με τις πιο συχνές λειτουργίες, και με ένα βελάκι στην κάτω πλευρά του ανοίγει όλα τα εγκατεστημένα  προγράμματα. Σε αυτό το σύστημα, πολλές επιλογές για τη ρύθμισή του βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και εμφανίζονται με την πτυσσόμενη μπάρα. Αν πλησιάσουμε στο δεξί μέρος της οθόνης, το ίχνος του mouse, το ενεργοποιούμε. Είναι περισσότερο θέμα γούστου, ποιο λειτουργικό θα επιλέξουμε, πρέπει όμως να λάβουμε υπ’όψιν μας ότι τα Windows 8,1 κάνουν καλύτερη διαχείριση της μνήμης και ανοίγουν και πιο γρήγορα. Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε το καλύτερο σύστημα που θα θέλατε να εγκαταστήσουμε στο δικό σας υπολογιστή. Επικοινωνία εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα

Εγκατάσταση Windows 10

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα WINDOWS-10Το πλέον εξελιγμένο και σύγχρονο σύστημα, που όμως ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί στην πράξη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε καχύποπτοι. Οι τρεις προηγούμενες εκδόσεις έδειξαν ότι τα windows έχουν ήδη αποκτήσει μια επαρκέστατη σταθερότητα και η microsoft δεν είναι μια εταιρεία που θα μπορούσε να επιδοθεί σε πειραματισμούς από εδώ και πέρα. Στην αρχή μόνο, αυτό το λειτουργικό έβγαλε κάποια bugs, φυσικό ήταν αυτό, που αφορούσαν την Cortana, ένα σύστημα φωνητικής επικοινωνίας, που δεν είναι έτοιμο ακόμα για την Ελλάδα, αλλά αυτό διορθώθηκε αμέσως με αναβάθμιση.

Τώρα τα windows 10 ήδη έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή είναι η μεγάλη αναβάθμιση, κάτι σαν service pack, η οποία έχει το όνομα ‘1511’. Από εδώ και πέρα τα windows 10 θα αναβαθμίζονται με αυτόν τον τρόπο. Εκτός από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η cortana, η διαδικτυακή αποθήκευση, το store, ο αυτόματος εντοπισμός θέσης, κ.α, το σύστημα είναι πολύ γρήγορο και σχετικά ελαφρύ. Αν μπορούσαμε να βρούμε ένα μείον, αυτό θα ήταν ότι άλλαξε η πολιτική απορρήτου. Έτσι, δίνονει την ευκαιρία στη Microsoft, να συλλέγει περισσότερες πληροφορίες από τους χρήστες. Διαθέτουμε όλες τις εκδόσεις και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε την απόφαση, για εγκατάσταση αυτού του συστήματος ή οποιουδήποτε άλλου, που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Επικοινωνήστε

Ρωτήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πιο πλήρη ενημέρωση γύρω από το θέμα του υπολογιστή σας, όχι μόνο σε ό,τι αφορά το λειτουργικό και τις εφαρμογές, αλλά και για όποιο άλλο πρόβλημα τυχών έχετε ή καλέστε μας 697.070.5839 αν πρόκειται κάτι επείγον. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα RedRoundedButton Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τον νέο υπολογιστή σας, από όπου και αν τον έχετε αγοράσει, καθώς και τα τυχών περιφερειακά του, (εκτυπωτή, scanner, ηχοσύστημα, web camera κλπ), να σας κάνουμε την πρώτη σύνδεση (ασύρματη ή ενσύρματη) και την παραμετροποίηση στο Internet, αλλά και να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση του υπολογιστή και στη λειτουργία των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν και με τα οποία θέλετε να εργαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση, καλέστε μας στο 6970705839 αν είναι κάτι επείγον, ή πατήστε το κουμπί αριστερά να μεταβείτε στη σελίδα μας ‘αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση’, για περισσότερη ενημέρωση.

εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα shadow4
εγκατάσταση windows, όλα τα συστήματα