Επισκευές υπολογιστών

Όποιο πρόβλημα και αν έχει ο υπολογιστής σας, φέρτε τον σε μας. Είμαστε οι κατάλληλοι για να σας δώσουμε λύσεις φθηνά και υπεύθυνα. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε του Η/Υ σας, Desctop ή Laptop, αφού πρώτα κάνουμε μια δωρεάν διάγνωση και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση είτε η βλάβη αφορά το υλικό του, είτε κάποιο δυσλειτουργία εφαρμογής ή ακόμα και τη μόλυνση από κάποιον ιό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια σημεία δωρεάν ελέγχου, που προηγούνται της επισκευής

  • Έλεγχος σταθερότητας μνήμης
  • Έλεγχος σκληρού δίσκου HDD
  • Test τροφοδοτικού
  • Έλεγχος συστημάτων ψύξης
  • Έλεγχος για ιούς, mallware, spy, worms, κλπ
  • Διάφορα tests συμβατότητας

Επίσης εγκαθιστούμε καινούργιο λειτουργικό και εφαρμογές της επιλογής σας και σας τον παραδίνουμε σε 1 έως 2 ημέρες. Στείλτε μας μήνυμα ή Καλέστε μας στο 697.070.5839 (για άμεση επικοινωνία) όλες τις ώρες της ημέρας και λύστε το πρόβλημά σας εύκολα και γρήγορα!!!

Υπερθέρμανση

επισκευές υπολογιστών 5515327431_ac7d075565_b

επισκευές υπολογιστών

Μήπως ο υπολογιστής ή το laptop σας έχει αρχίσει και ζεσταίνεται υπερβολικά; Οι κατασκευαστές υπολογιστών, ανάλογα με το περιβάλλον, συστήνουν καθάρισμα κάθε 6 μήνες και αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας του επεξεργαστή και της GPU, κάθε 2 χρόνια. Αν έχετε ξεχαστεί ή δεν ξέρετε πως να το κάνετε, μην αργείτε. Φέρτε τον σε εμάς ή πείτε μας να έρθουμε να τον πάρουμε από το σπίτι ή το γραφείο σας. Σώστε τη συσκευή σας με ένα καλό καθάρισμα. Το κάνουμε εύκολα και γρήγορα, και με ελάχιστο κόστος!

Σκληρός δίσκος

Επισκευές υπολογιστών HDD

Επισκευές υπολογιστών

Αν έχετε αρχίσει να ακούτε περίεργους θορύβους μέσα στον υπολογιστή ή το laptop σας, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε πως είναι η ώρα να αντικαταστήσετε το σκληρό δίσκο. Ο δίσκος είναι το μοναδικό part του υπολογιστή, που έχει μηχανικά μέρη, έχει δηλαδή μοτέρ. γρανάζια, κεφαλές, μαγνητικές επιφάνειες που περιστρέφονται κλπ. Κανένας δίσκος δε ζει για πάντα. Φέρτε μας λοιπόν τον υπολογιστή σας, πριν είναι αργά και χαθούν τα αρχεία σας, για να τον αντικαταστήσουμε με έναν καινούργιο, χωρίς απώλειες.

Κάρτα γραφικών

Επισκευές υπολογιστών gigabyte-geforce-gtx-660-3gb-left-1000-0833967

Επισκευές υπολογιστών

Αν σας τύχει κάποια στιγμή, να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας και ενώ τον ακούτε να δουλεύει, δεν βλέπετε εικόνα στην οθόνη, το πιθανότερο είναι να έχει καεί η κάρτα γραφικών. Δεν υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί η ίδια και χρειάζεται άμεση αντικατάσταση. Εμείς μπορούμε να κάνουμε αυτή την εργασία, βρίσκοντας την κατάλληλη κάρτα για τον Η/Υ σας καθώς και για τη χρήση για την οποία τη θέλετε και να την εγκαταστήσουμε μαζί με τους οδηγούς της φθηνά και υπεύθυνα.

Drive

Επισκευές υπολογιστών DCP_0930

Επισκευές υπολογιστών

Αν προσπαθείτε να ακούσετε μουσική ή να δείτε κάποιο DVD και διαπιστώσετε πως ενώ έχετε βάλει το δίσκο μέσα στο drive, παρ όλα αυτά, δεν ακούτε ούτε βλέπετε κάτι, τότε μάλλον η συσκευή έχει τελειώσει. Είναι μια βλάβη πολύ κοινή μιας και οι drive έχουν μεγάλη ευαισθησία στη σκόνη και εύκολα τυφλώνεται το μάτι του laser που είναι υπεύθυνο για την ανάγνωση του μέσου. Είναι μια βλάβη που ξεπερνιέται εύκολα, αφού οι drives σήμερα έχουν γίνει πολύ φθηνοί αλλά είναι και εύκολη η αλλαγή.

Κάρτα ήχου

Επισκευές υπολογιστών Sound_Blaster_X-Fi_Titanium_HD_3

Επισκευές υπολογιστών

Αν προβληματίζεστε με το γεγονός ότι δεν ακούτε καθόλου ήχο από τη συσκευή σας ενώ έχει ξεκινήσει να παίζει κάποιος player, ίσως να υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα ήχου. Οι κάρτες ήχου συνήθως είναι onboard, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι και ξεχωριστό part. Πολλές φορές χρειάζεται απλώς κάποια ρύθμιση. Αν όχι και χρειάζεται αντικατάσταση, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αντικαθιστούμε και ρυθμίζουμε την κάρτα σας εύκολα και γρήγορα αφού φροντίσουμε πρώτα να μάθουμε τις ανάγκες σας, ώστε να βρούμε το σωστό part. 

Μητρική πλακέτα

Επισκευές υπολογιστών 5401

Επισκευές υπολογιστών

Επειδή όλα χαλάνε, μην σας φανεί περίεργο, αν πάτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας και διαπιστώσετε ότι είναι νεκρός. Υπάρχει περίπτωση η μητρική κάρτα να είναι of. Μπορεί βέβαια να είναι και κάποια άλλη αιτία, όπως πχ τροφοδοτικό. Ό,τι και να είναι μην ανησυχείτε, εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη δουλειά, διαπιστώνουμε τη βλάβη χωρίς κόστος διάγνωσης, προμηθευόμαστε το ανταλλακτικό και το τοποθετούμε, ώστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρία άλλα προβλήματα, με πολύ χαμηλό κόστος εργασίας και εγγυημένα.

Αργός υπολογιστής

Επισκευές υπολογιστών angry_with_pc660

Επισκευές υπολογιστών

Αν ο υπολογιστής σας σέρνεται, σε σημείο που να σας βγάζει εκτός εαυτού, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη (όχι για εμάς), γιατί μπορεί να είναι πολλές και διάφορες οι αιτίες. Μπορεί η καθυστέρηση να προέρχεται από διενέξεις προγραμμάτων, από κακή ρύθμιση, από πρόσθετα που μας εγκατέστησαν κακόβουλες και παραπλανητικές ιστοσελίδες, ή ακόμα και από κάποιον ιό ή malware. Μόνοι σας δεν μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα, ελάτε σε μας,

Ανάκτηση δεδομένων

Επισκευές υπολογιστών skliroidiskoi_3

Επισκευές υπολογιστών

Δεν είναι δύσκολο από έναν λάθος χειρισμό ή από απροσεξία, να σβήσουμε από το δίσκο μας πολύτιμα δεδομένα. Τα δεδομένα χάνονται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά δυστυχώς ανακτώνται δύσκολα. Απαιτείται εξειδίκευση, ειδικά προγράμματα και πολλές ώρες εργασίας. Αν είναι πράγματι πολύτιμα τα δεδομένα που χάσατε και αξίζει τον κόπο, μπορούμε να τα ανακτήσουμε. Ενημερώνουμε όμως, ότι η χρέωση γίνεται ανάλογα με τα GB του δίσκου.

Αφαίρεση ιών

Επισκευές υπολογιστών VirusRemoval

Επισκευές υπολογιστών

Χωρίς τη χρήση ενός καλού antivirus, είναι πολύ εύκολο, ο υπολογιστής μας να πάρει κάποιον ιό, ή γενικά κάποιου είδους malware. Δεν είναι όμως όλοι οι ιοί καταστρεπτικοί. Υπάρχουν ιοί που απλώς μας κατασκοπεύουν, με σκοπό τη στοχευμένη διαφήμιση, η την αλλαγή της μηχανής αναζήτησης. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που προκαλούν καταστροφές, ακόμα και στο υλικό του υπολογιστή μας. Όποια και να είναι η φύση του ιού, η αφαίρεσή του είναι επιβεβλημένη.Ελάτε σε μας να σας λύσουμε το πρόβλημα.

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Επισκευές υπολογιστών UPGRATE

Επισκευές υπολογιστών

Οι υπολογιστές και ειδικά όσοι είναι desctop, έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης. Οι αναβαθμίσεις μπορεί να είναι ολικές, δηλαδή να περιλαμβάνουν αλλαγή μητρικής μνημών και επεξεργαστή, οπότε μιλάμε πια για άλλο μηχάνημα, αλλά μπορεί να είναι και μερικές, δηλαδή στην ίδια πλακέτα να αντικατασταθεί ο επεξεργαστής και να προστεθούν μνήμες ή να αντικατασταθεί η κάρτα γραφικών. Η λύση της αναβάθμισης είναι πάντα μια καλή κίνηση και τη συνιστούμε. Ρωτήστε μας.

Τροφοδοτικό

Επισκευές υπολογιστών Αγορά-Τροφοδοτικού-Τι-να-Προσέχουμε-Μύθοι-και-Αλήθειες-για-το-τροφοδοτικό-υπολογιστή

Επισκευές υπολογιστών

Μια βλάβη με συμπτώματα ίδια με αυτά της μητρικής πλακέτας, είναι η βλάβη στο τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό είναι υπεύθυνο για την παροχή ενέργειας στο κεντρικό σύστημα του υπολογιστή, αλλά και των υποσυστημάτων. Γι αυτό το λόγο είναι γεμάτο μετασχηματιστές και εννοείται ότι ανεβάζει θερμοκρασία. Ένα βρόμικο τροφοδοτικό, γεμάτο σκόνες, δεν είναι δύσκολο να καεί. Ούτε και αυτή η βλάβη είναι σοβαρή και αντιμετωπίζεται εύκολα και με χαμηλό κόστος. Καλέστε μας και θα σας λύσουμε το πρόβλημα άμεσα!

Backup

Επισκευές υπολογιστών BACUP

Επισκευές υπολογιστών

Για να μη χάνετε ποτέ τα δεδομένα σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, το Bacup είναι η μόνη λύση. Όμως δεν αρκεί αν γίνει μόνο μια φορά. Το bacup για να είναι σωστό και πλήρες, πρέπει να γίνεται συνεχώς και αυτόματα, γιατί μόνο τότε εξασφαλίζεται η πληρότητα του. Εμείς μπορούμε, αν δεν ξέρετε, να πάρουμε backup τα δεδομένα σας, την πρώτη φορά και στη συνέχεια να σας εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα λήψης αυτόματου bacup, ώστε να είναι τα αρχεία σας πάντα ασφαλισμένα και να μην μας ξανά χρειαστείτε στο μέλλον.

Εγκατάσταση περιφερειακών

Επισκευές υπολογιστών PERIFERIAKA

Επισκευές υπολογιστών

Η συνεργασία του υπολογιστή με διάφορες εξωτερικές συσκευές, δεν είναι πάντα κάτι εύκολο. Το να συνδέσουμε 2 ηχεία βέβαια, δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά όταν απαιτείται και εγκατάσταση κάποιου driver για τη λειτουργία του περιφερειακού, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για το χρήστη. Αν θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα πολυμηχάνημα, η διαδικασία είναι λίγο περίπλοκη, αν όμως θέλουμε να συνδέσουμε ένα router, που απαιτεί και ρύθμιση, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.  Αν δεν μπορείτε, καλέστε μας.

Εγκατάσταση Antivirus

Επισκευές υπολογιστών Antivirus

Επισκευές υπολογιστών

Η εγκατάσταση μιας εφαρμογής που θα μας προστατεύει από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, είναι κάπως περίπλοκη υπόθεση. Δεν αφορά μόνο αυτή καθ αυτή την εγκατάσταση και τη σύνδεση του προγράμματος με τον κατασκευαστή, αλλά κυρίως αφορά τις ρυθμίσεις και τις τυχών εξαιρέσεις που πολλές φορές είναι απαραίτητο να γίνουν, ώστε να προστατεύεται το σύστημά μας, χωρίς όμως να δυσκολεύει η χρήση του από υπερβολικές απαγορεύσεις και μεγάλες καθυστερήσεις. Ελάτε στους ειδικούς!!! Βρείτε εδώ δωρεάν antivirus

Μεταφορά αρχείων

Επισκευές υπολογιστών bcbfcf9645445af6bc3d7afb1d0e909c

Επισκευές υπολογιστών

Κατεβάζετε ασταμάτητα ταινίες και τραγούδια, σε σημείο που ο δίσκος έφτασε στα όριά του; Θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία κάπου αλλού και δεν ξέρετε τον τρόπο; Κανένα πρόβλημα, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σας με ασφάλεια και υπευθυνότητα, για να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε τίποτα. Ξέρουμε ότι μέσα σε έναν δίσκο μπορεί να βρίσκονται τα αρχεία της εργασίας, αλλά και σημαντικές αναμνήσεις πολλών χρόνων. Αντιμετωπίζουμε την δουλειά αυτή, με την υπευθυνότητα που πρέπει.

Δυσλειτουργία μνήμης (RAM)

Επισκευές υπολογιστών ram

Επισκευές υπολογιστών

Μια βλάβη με περίεργα συμπτώματα είναι αυτή της δυσλειτουργίας της κύριας μνήμης. Όταν η ram δεν έχει καταστραφεί εντελώς αλλά υπολειτουργεί, τότε άλλες φορές ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά και άλλες όχι. Επειδή όμως τα συμπτώματα που παρουσιάζει μπορεί να είναι διαφορετικά κάθε φορά, γι αυτό λέμε ότι είναι μια βλάβη γρίφος. Είναι βέβαια απίθανο για έναν μη ειδικό, να κάνει διάγνωση αυτής της βλάβης. Αν διαπιστώσετε μη ομαλή και αστάθεια, καλέστε μας, πριν δημιουργηθούν στον Η/Υ σας, κι άλλα προβλήματα.
επισκευές υπολογιστών RedRoundedButton Αναλαμβάνουμε να εγκαταστήσουμε τον νέο υπολογιστή σας, από όπου και αν τον έχετε αγοράσει, καθώς και τα τυχών περιφερειακά του, (εκτυπωτή, scanner, ηχοσύστημα, web camera κλπ), να σας κάνουμε την πρώτη σύνδεση (ασύρματη ή ενσύρματη) και την παραμετροποίηση στο Internet, αλλά και να σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση του υπολογιστή και στη λειτουργία των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν και με τα οποία θέλετε να εργαστείτε.Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση, καλέστε μας στο 6970705839 αν είναι κάτι επείγον, ή πατήστε το κουμπί αριστερά να μεταβείτε στη σελίδα μας ‘αρχική εγκατάσταση και εκπαίδευση’, για περισσότερη ενημέρωση.
Επισκευές υπολογιστών shadow4

Επισκευές υπολογιστών

επισκευές υπολογιστών