Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση 2 egkatastasi_kai-ekpaideysi_ypologisti

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωπο σήμερα, κυρίως λόγω της τηλεοπτικής διαφήμισης, αγοράζουν τον υπολογιστή τους και τα περιφερειακά του, από κάποιο πολυκατάστημα του χώρου, η από οποιοδήποτε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, δημιουργείται ένα πρόβλημα, με τους νέους χρήστες, οι οποίοι δεν ξέρουν πως να κάνουν την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ακόμα και για τα βασικά parts του υπολογιστή. Με δεδομένο ότι οι χρεώσεις αυτών των εταιρειών είναι απαγορευτικές, εμείς αναλαμβάνουμε την αρχική εγκατάσταση, ρύθμιση και επίδειξη, των συσκευών, με υποπολλαπλάσιο κόστος και συνεχίζουμε τη στήριξη, με απομακρυσμένη βοήθεια μέσω team viewer και τηλεφώνου (6970705839), για όσο χρειαστεί.

Πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη, ήχος

Για να λειτουργήσει στοιχειωδώς ένας υπολογιστής πρέπει να έχουμε συνδέσει σε αυτόν τις βασικές συσκευές εισόδου – εξόδου. Αυτές είναι το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, η οθόνη και προαιρετικά ένα ζευγάρι ηχεία (απαραίτητα θα λέγαμε). Χωρίς αυτές τις συσκευές ο υπολογιστής είναι πρακτικά νεκρός, αφού δεν μπορούμε όυτε κάποια εντολή να του δώσουμε, αλλά ούτε και να πάρουμε πίσω, κάτι από αυτόν. Πολλά set (ποντίκι πληκτρολόγιο) χρειάζονται το λογισμικό του κατασκευαστή για να λειτουργήσουν σωστά, όπως και κάποιες οθόνες). Το σύστημα του ήχου επίσης, αν είναι πολυκάναλος , χρειάζεται setup και ρυθμίσεις. Αν έχετε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας ή  καλέστε μας 6970705839 αν είναι κάτι επείγον.

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση computer_constraction

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση printer

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση

Αρχική εγκατάσταση εκτυπωτή

Αν έχετε μαζί με τον καινούργιο σας υπολογιστή, αγοράσει και κάποιον εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα, τότε σίγουρα αν είστε νέος χρήστης, θα έχετε δυσκολία στην εγκατάσταση του και στην εγκατάσταση του λογισμικού του. Αν θέλετε να τον συνδέσετε και ασύρματα, η δυσκολία σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μην προβληματίζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μας 6970705839 και όλα θα γίνουν εύκολα! Δείτε περισσότερα.

Ασύρματη σύνδεση στο Internet

Αν μαζί με τον υπολογιστή σας έχετε φροντίσει και για μια ευρυζωνική σύνδεση στο Internet, και θέλετε να συνδέεστε με το router από απόσταση, χωρίς καλώδια, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τη σύνδεση, και να παραμετροποιήσουμε το router σας για την πρώτη χρήση.

Αν δεν έχετε μόνο έναν υπολογιστή, αλλά περισσότερους και θέλετε να τους δικτυώσετε μεταξύ τους ώστε να μοιράζεστε αρχεία και φακέλους, ή αν θέλετε να μοιράζονται πολλοί υπολογιστές τον ίδιο εκτυπωτή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μας 6970705839 αν είναι κάτι επείγον και όλα γίνονται εύκολα.

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση 4 diktio

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση

Εγκαθιστούμε τα πάντα και σας εκπαιδεύουμε

Οι περιπτώσεις είναι πολλές όσον αφορά τα περιφερειακά και τις καλύπτουμε όλες (δείτε τη σχετική σελίδα μας). Εκτός από την εγκατάσταση περιφερειακών όμως, αναλαμβάνουμε και εγκατάσταση προγραμμάτων που μπορεί να σας είναι απαραίτητα, όπως η σουίτα του Office ή της Adobe (phptoshop κλπ), κάποια έκδοση του Corel, ή οτιδήποτε άλλο, (δείτε τη σελίδα μας). Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής, σε τιμές απίστευτα χαμηλές. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το blog μας ‘http://pcpas.com‘ και να βρείτε πολλές χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές.

Σας παρέχουμε επίσης εκπαίδευση, στη χρήση του υπολογιστή, (από αρχάριους μέχρι προχωρημένους), για να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε χωρίς πρόβλημα. Επίσης μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε και στη χρήση διάφορων εφαρμογών, όπως Office, Photoshop, Nero, κλπ με πολύ χαμηλή χρέωση και υποστήριξη από απόσταση μέσω τηλεφώνου και team viewer. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση shadow4

Αρχική εγκατάσταση υπολογιστή και εκπαίδευση