κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
κατασκευή ιστοσελίδων website
κατασκευή ιστοσελίδας

κατασκευή ιστοσελίδων Όταν κατασκευάζουμε έναν ιστότοπο, ποτέ δεν εξετάζουμε το είδος και το μέγεθος της εταιρείας ή του ατόμου που μας την εμπιστεύθηκε. Η προσπάθεια μας πάντα είναι το τέλειο αποτέλεσμα. Δημιουργούμε πάνω στις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες διαχείρισης, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιστού και εξελιγμένες εφαρμογές, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή προβολή σας, για να έχει πραγματική αξία και απόδοση, η επένδυσή σας!

Κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
Κατασκευή ιστοσελίδων e-shop
E Shop

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει επιβάλει αυτήν την πρακτική και εμείς δεν έχουμε, παρά να ακολουθήσουμε. Οι αγορές μέσω διαδικτύου κερδίζουν συνεχώς έδαφος, οι συναλλαγές πλέον έχουν γίνει ασφαλείς και οι απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρονται στον πελάτη, ολοένα και αυξάνονται. Γνωρίζοντας τις ανάγκες του σήμερα, έχουμε τους τρόπους να σας οδηγήσουμε στη νέα αυτή αγορά που θα σημάνει, αύξηση των εσόδων και μεγέθυνση για την επιχείρηση σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
Κατασκευή ιστοσελίδων Apps
Ανάπτυξη εφαρμογών

Οι εφαρμογές είναι οι διάφοροι ‘μηχανισμοί’ που δίνουν στην ιστοσελίδα, ευελιξία και χρηστικότητα. Η χρήση αλλά και η δημιουργία των εφαρμογών είναι ίσως αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η σχέση ανάμεσα στο είδος της επιχείρησης και τις εφαρμογές που επιβάλλεται να επιλέξουμε η να δημιουργήσουμε είναι άρρηκτη. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, μπορούμε να εγγυηθούμε, ότι θα καλυφθούν απολύτως και στο ακέραιο.

Κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
κατασκευή ιστοσελίδων arrow-logo
Προώθηση ιστοσελίδων

Μπορούμε και το κάνουμε. Σίγουρα είναι το δυσκολότερο κομμάτι, είναι όμως ζωτικής σημασίας και απόλυτα συνδεδεμένο με την όλη δημιουργία. Η θέα της ιστοσελίδας μοιάζει πολύ με τη φυσική θέση της επιχείρησης. Αν εδράζεται σε κεντρικό σημείο τότε οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές. Εμείς μπορούμε να τοποθετήσουμε την επιχείρηση σας σε περίοπτη θέση, πράγμα που σημαίνει, αυξημένες πωλήσεις. Δεν θα δημιουργούσαμε ποτέ ένα site για να το δούμε στις πίσω σελίδες της google. Ποτέ!!!

Κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
κατασκευή ιστοσελίδων Photo-noise-sound
Διαφήμιση

Ο χώρος της διαφήμισης είναι πραγματικά αχανής και το ευκολότερο πράγμα, για κάποιον που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο, είναι να χαθεί. Άσκοπες διαφημιστικές κινήσεις και προσπάθειες, που τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα τους είναι αμφιλεγόμενο, είναι φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Υπολογίζοντας το κόστος και τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης, μπορούμε να φέρουμε θετικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα, για να εισπράξετε πολλαπλάσιο όφελος από τη δαπάνη σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων

GREEN LINE
fΚατασκευή ιστοσελίδων  b_iconr
Social media

Η δύναμη των sosial media είναι πλέον κοινό μυστικό, ότι είναι τεράστια. Οι προβλέψεις όλες τείνουν στο συμπέρασμα πως η τάση είναι έντονα αυξητική, αν συνυπολογίσουμε και τη χρήση των mobile συσκευών οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη την είσοδο από παντού και όλες τις ώρες της ημέρας. Μια επαγγελματική σελίδα στο FB και ένα προσεκτικά φτιαγμένο μήνυμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η εμπειρία μας σε αυτού του είδους την προβολή, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας shadow4


Κατασκευή ιστοσελίδας

κατασκευή ιστοσελίδων